Eniro opnåede et godt år i 2005. Omsætningen steg fra 293,5 mio. kr. til 312 mio. i 2005 og på bundlnjen så det endnu bedre ud. Her steg overskudet fra 2 mio. til 23,2 mio. kr.
Eniro udgiver i Danmark blandt andet lokaltelefonbøgerne Mostrup Vejviser og Den Røde Lokalbog, samt internettjenesten Eniro.dk.
– Resultatet for 2005 er meget tilfredsstillende, fordi vi udover resultatfremgangen også har vækst i omsætningen for begge vore forretningsområder. Vækst for lokaltelefonbøgerne og internettjenesten giver en samlet vækst på 6,3 % og dermed vores højeste omsætning nogensinde. Vores strategi med fokusering på lokaltelefonbøger og søgetjeneste på Internettet er dermed lykkedes til fulde, siger Henrik Dyring, adm. direktør i Eniro Danmark A/S.
Den fokuserede strategi fortsætter i 2006, hvor Eniro Danmark blandt andet har styrket sin position på lokaltelefonbogsmarkedet gennem opkøbet af Webdir A/S.
På Internettet er væksten opnået gennem en styrket position hos brugerne. I slutningen af 2005 var Eniro kommet op blandt de 5 øverste på FDIMs topliste over internetsites, med over 2 millioner unikke brugere hver måned. Dette er en fremgang på over 50 % i forhold til året før.