Det går godt for Anders Kähler. Siden han i august sidste år sagde farvel til DotZero har han banket fire EDB-skoler for børn op, om et par dage bliver det til fem, og inden der er gået 3-4 år kalkuleres med sytten. En måned efter afskeden med bureauverdenen fik han licensen på Future Kids i Danmark. Alligevel er det hverken EDB eller Kids, der er hans fremtid på sigt.
– Jeg er ikke reklamemenneske for ingenting. Og det er heller ikke tilfældigt at jeg har tilbragt det meste af min karriere i den branche. Egentlig savner jeg den lidt, omvendt: efter alle de år i DotZero ønskede jeg at blive selvstændig. Det havde været naturligt at starte et bureau, men jeg valgte Future Kids fordi ideen bare var SÅ stærk. Og ikke mindst fordi den var umiddelbart mere bæredygtig end et bureau – og jeg havde brug for succes, siger Anders Kähler.
Måske takker han af fra Future Kids om tre år. Så har han, med egne ord, vist at han kunne. Og allerede nu, hvor der tillige knokles med videreudviklingen af Future Kids, går han og lurer på det rette bureaukonstellation.
– Om to år, siger han, så er den på plads.
I mellemtiden handler det om Future Kids, hvor succesen virkelig er hjemme. I september kom licensen i hus, i december åbnede Future Kids i Hellerup og den første januar lød startskuddet til undervisning. Fra nul til 190 små elever, er det blevet til på 2 1/2 måned, plus en venteliste. Lige nu er der fire skoler og i slutningen af ugen suppleres med een i Hørsholm, og derefter går det slag i slag.
– Jeg kalkulerer med inden for 3-4 år. Behovet er virkelig stort, men ikke kun for børn – også for voksne. Derfor suppleres med voksenundervisningsprogrammet, Parent Power og Senior Power. Begge lagde ud i sidste uge med to full bookede hold, fortæller Anders Kähler.