Det er to erfarne kommunikatører og journalister, der står bag det nye koncept Konferencebureauet, som tilbyder konferenceplanlægning hele vejen rundt: fra idé, drejebog, afvikling, TV-produktion til kommunikation.

Mette Walsted Vestergaard er bedst kendt som journalist, tv- og radiovært. Men hun er også efterspurgt ordstyrer, konferencevært og kommunikationsrådgiver.

Steffen Hou er forfatter og producer. Han står bag produktionsselskabet Hou Media, der laver konference-tv og videoproduktioner til virksomheder, som også vil kommunikere visuelt til bl.a. medarbejdere, leverandører og kunder.

Nu har de to startet fælles virksomhed, der leverer konferencer med et særligt fokus på journalistik og kommunikation.

– Konferencer er en del af en virksomheds kommunikation. Konferencer fortæller en levende, fysisk og effektiv historie – også om afsenderen, hvad enten det er en organisation, en virksomhed eller en brancheforening. Derfor skal man gøre sig umage med at skabe en god historie, som gæsterne husker og vil fortælle videre, siger de to partnere.

Content is King, også fra konferencer

Konferencebureauet tilbyder som en af de få på markedet video-produktioner fra konferencerne.

– En konference er typisk en stor og ressourcekrævende begivenhed for en organisation. Ved at optage og producere lækre klip og indslag giver man indsatsen mere fylde – og som arrangør kan man både få udnyttelse af produktionerne umiddelbart efter – og forud for kommende events, fortsætter de to partnere.  

Mette Walsted Vestergaard og Steffen Hou har kendt hinanden i mere end ti år – og har altså nu stiftet virksomhed sammen.

–  Steffen er sindssygt skarp, der er intet overladt til tilfældighederne, når han arbejder, og han har kolossal erfaring med at lede medarbejdere i egen virksomhed, da han har drevet kommunikationsvirksomheder i mere end 15 år. Det er den slags, der gør, at man tør lægge sit arrangement i hans hænder, fortæller Mette Walsted Vestergaard.

–  Mette er en af landets mest brugte ordstyrere, hun har den sans for planlægning helt ned i detaljen, som man kun kan have, når man har styret hundredevis af konferencer, supplerer Steffen Hou.

Tilsammen har Mette Walsted Vestergaard og Steffen Hou erfaringer med at tilrettelægge, styre og producere konferencer for så forskellige virksomheder som Novo Nordisk, Realkreditrådet, Europa-Kommissionen, Mærsk og Hjerteforeningen m.fl.

Læs mere på her.