Betting-branchens svar på Oscar-uddelingen, EGR Awards, har for andet år i træk belønnet Danske Spil og bureauet Shape for Oddset-appen.

Priserne blev for nylig uddelt i historiske omgivelser i Tower of London, og den danske app blev belønnet i kategorien Best Native App i den del af awardshowet, der hedder Marketing & Innovation Awards 2019.

Nicolas Linde, der er Chief Design Officer og partner i det hurtigt voksende digitale bureau, er da også stolt og glad over æren:

– Det er de store, internationale operatører, der dominerer awarden, og normalt bliver nationale lotterier og licensspil ikke præmieret her. Lige så uhørt det er, at vi vinder denne pris, lige så glade er vi, siger han.

At parterne vinder for Oddset-app’en er især bemærkelsesværdigt, fordi det sker for andet år i træk.

Men ifølge Frederik Skov, der er Chief of Product hos Danske Spil, arbejder man med også meget målrettet på løbende at udvikle app’en.

Fortsætter med at udvikle

– Prisen er et resultat af det gode samarbejde mellem Danske Spil og Shape, siger han og tilføjer:

– Vi satte fra starten barren højt, og siden lanceringen i 2016 har vi formået at bygge ovenpå, så vi holder den dynamisk og konstant har noget nyt på vej. En stil, vi absolut har ambitioner om at opretholde.

Nicolas Linde fra Shape supplerer:

– Vi er oppe imod udviklingsbudgetter, der er mange gange større end dem, vi arbejder med. 

– Det er et felt, hvor der rykkes signifikant og konstant, fordi apps er et så centralt og forretningskritisk produkt for betting-selskaberne.

Appen for Oddset hos Danske Spil fik i øvrigt følgende ord med fra juryen: “Clean and easy to use and a well thought-out app. Very strong KPI’s in competitive market.”

På fotoet over artiklen ses, fra venstre, Glenn Moore, komiker og vært ved awardshowet i Tower of London, Nicolas Linde og Mads Frandsen fra Shape, Martin Hyldahl Knudsen, Uffe David, Frederik Skov, Tobias Vebel og Ulrik Heins Borgen fra Danske Spil, og Melanie Dayasena-Lowe fra EGR-organisationen.