GroupM Nordic, der rummer bureauer som Wavemaker, m/SIX og Mindshare, er blevet certificeret som ny Google Marketing Platform Sales Partner, og mediebureaugruppen opretter derfor en ny nordisk forretningsenhed med Quisma-direktør Michael Hein Krogh som daglig leder.

Det oplyser GroupM i en pressemeddelelse, hvori det også slås fast, at mediebureaugruppen med den nye Google-enhed investerer i konsulentdelen af virksomheden, der ”skal flytte GroupM fra en traditionel mediebureaugruppe til at være et digitalt konsulenthus”.

– Vi er ekstremt stolte over, at Google har udvalgt GroupM Nordic som Sales Partner i EMEA. Det sender et klart signal om, at vi som konsulenthus har indfriet vores ambitioner om at være blandt de mest kompetente rådgivere inden for Marketing Technology med de nødvendige kompetencer til at rådgive vores og Googles kunder inden for Googles tech stack, siger Jonas Hemmingsen, CEO, GroupM Nordic, i pressemeddelelsen.

Facts om GroupM Nordic:

Mediebureaugruppen GroupM består af Wavemaker, MediaCom, m/SIX, Mindshare, Intelligence Group, Quisma og Xaxis.

Han fortsætter:

– Vores partnerskab med Google som Sales Partner inden for Google Marketing Platform vil accelerere vores rådgivningsforretning inden for digital transformation. De seneste 18 måneder har vi oplevet en massiv vækst i disse projekter, og med Sales Partner certificeringen har vi allerede nu vundet flere projekter både i og uden for Norden.

Med den nye certificering kan GroupM forhandle samtlige Marketing Platform-produkter fra den amerikanske søge- og annoncegigant i Norden.

Bureaugruppen dentsu indgik i oktober 2019 en lignende aftale med Google i EMEA.