GroupM med omkring 450 ansatte i Danmark har skrevet kontrakt på at overtage næsten 7.000 kvadratmeter i kontorhuset Edison, den tidligere Philips- glødepærefabrik på Holmbladsgade på Amager. 

Senere på året rykker mediabureauet derfor ud af de nuværende lokaler på Kristen Bernikows Gade i København K, hvor man har boet i omkring 20 år – og er vokset fra 40 mand til mere end det tidobbelte.

– Lokalerne er fra 1700-tallet, og en tilfredsstillende ombygning ville vare to år, så derfor har vi været på jagt efter nye lokaler i centrum. Vi har set på meget, og Edison er en flot bygning med god beliggenhed, siger adm. direktør Jonas Hemmingsen fra GroupM i en pressemeddelelse. Han tilføjer:

– De rå lokaler med industrilook passer godt til vores kreative og innovative miljø, og så har vi mulighed for at sætte præg på indretningen, fordi bygningen er ved at blive renoveret. 

Jonas Hemmingsen tilføjer, at indretningen af Edison opfylder mange af GroupM’s særlige behov. 

– Vi inviterer ofte kunder og samarbejdspartnere ind til workshops eller samarbejder over længere perioder med start ups om innovative projekter. I Edison kan de sidde for sig selv – og samtidig være tæt på hele GroupM, så vi får et campusagtigt miljø.

Edison blev lanceret i sensommeren og er allerede nu godt på vej mod at få fyldt alle sine 19.000 kvadratmeter. Ud over GroupM vil man kunne finde bl.a. Maersk Tankers, it-firmaet Trifork, eHealth og Flyhjælp i kontorhuset.

Group M – og andre – kan ud over de renoverede omgivelser også glæde sig til beliggenheden få kilometer fra Rådhuspladsen og Københavns Lufthavn, plus en række fælles faciliteter, som mødecenter, barista-bar og personalerestaurant med tilhørende tagterrasse.

Ejendommen er ejet af Topdanmark.