Pr-bureauet Holm Kommunikation udvider nu i det østjyske. Målet er at vinde markedsandele blandt jyske virksomheder samt at udvide allerede eksisterende aktiviteter.
– I dag har vi allerede flere virksomheder i Jylland blandt vores kunder. Det går fint med at arbejde med vores jyske kunder fra København, men fysisk nærhed er at foretrække, hvis man som os gerne vil opbygge et tæt og langvarigt samarbejde med kunderne. Samtidig vil det give os bedre mulighed for at udføre PR-aktiviteter i Jylland for de af vores kunder, der er baseret i hovedstadsområdet, siger Morten Holm, direktør i Holm Kommunikation A/S.
Partner Kjeld Andersen bliver daglig leder af kontoret, som får adresse i den århusianske forstad Højbjerg. Kjeld Andersen er i forvejen ansvarlig for mange af Holm Kommunikation A/S’ aktiviteter i Jylland, og han har derfor et godt kendskab til markedet.
– Markedet vest for Storbælt er domineret af mange små og mellemstore bureauer. Vores styrke er, at vi fra Århus kontoret kan trække på den størrelse og ekspertise, Holm Kommunikation A/S har opnået i København. Målet er at få minimum 5-6 nye kunder i løbet af det næste halvandet år, siger Kjeld Andersen.
Holm Kommunikation A/S beskæftigede pr. 1. august 23 medarbejdere og omsatte i 2003 for 20 mio. kr.