Flybordet foran sædet bliver igen midtpunkt, når Sterling fra d. 15. maj, i samarbejde med Em Outdoor, flyver med annoncer på passagernes borde. Flyselskabet har netop indgået en langsigtet aftale med medievirksomheden om reklamepladsen på bagsiden af Sterlings flyborde. Tidligere serverede kabinepersonalet gratis mad på flybordet en stor del af rejsetiden. Nu inddrages pladsen som reklamesøjle for brands, der vil være synlige for Sterlings 4,4 millioner gæster på selskabets flåde, der i dag består af 27 fly.
Flypassagerer befinder sig i gennemsnit 2,3 timer ombord på Sterlings fly – one way – og 90 % af tiden i luften bruges, bogstavelig talt, spændt fast til flysædet med fri udsigt til det opslåede flybord.
– Med Sterling on board Media får annoncørerne det tætteste man som medievirksomhed kan tilbyde af eksponeringsgaranti. Vi bruger hele reklamepladsen på flybordet, ingen selskaber i Norden har før taget det fulde skridt ud i reklame på denne måde, fortæller Jan Hansen, direktør i Em Outdoor ApS.
Budskaberne på flybordene er tilpasset flyets design, så de blender ind i møblementet ombord. På Sterlings 16 fly med filmvisninger ombord, tilbydes annoncører synlighed på kabinens filmmonitorer. Annoncørerne får lov at flyve med Sterling i to måneder ad gangen, inden der igen kommer nye navne på bordet. Annoncepladserne udbydes enkeltvis eller som hele sæderækker for maksimal effekt. pia