Efter en periode uden bureau-samarbejde på det strategiske kommunikationsarbejde har IKEA Danmark besluttet at genoptage samarbejdet med Hjaltelin Stahl.

IKEA oplyser, at man i en længere periode været i dialog med forskellige kommunikationsbureauer om et muligt samarbejde.

Nu er sonderingerne imidlertid overstået, og opgaven med at skabe en ny kommunikationsplatform er lagt i hænderne på den tidligere samarbejdspartner.

– Vi har haft spændende samtaler med et par forskellige bureauer, men det står klart for os, at vi med Hjaltelin Stahl får en samarbejdspartner, der kender os godt, og som har leveret nogle flotte resultater de sidste par år. Desuden har Hjaltelin Stahl i hele perioden været dialogbureau for IKEA FAMILY – et samarbejde der har fungeret rigtig godt. Alt i alt har vi en god historie sammen, som jeg glæder mig til at genoptage fuldt ud, siger Lena Gaarde, der er marketingchef i IKEA Danmark.

Om skiftet fra reklamebureauet We Love People til Hjaltelin Stahl forklarer hun:

– Vi har været rigtigt glade for vores samarbejde med We Love People. Vi har opnået gode resultater sammen, og vi skal fortsat samarbejde om den corporate og interne kommunikation. Men på den strategiske del og specifikt opgaven med at skabe en ny og stærk kommunikationsplatform ser vi af forskellige årsager ikke, We Love People som den rette samarbejdspartner.

Der er dog også ros til We Love People:

– Der er sket mange ting i IKEA, siden vi for godt tre år siden sagde farvel til Hjaltelin Stahl. Vi har afprøvet nye koncepter og måder at kommunikere på, og vi ville ikke have undværet at prøve kræfter med et kreativt, nyskabende og resultatgivende samarbejde med We Love People.

Og hos Hjaltelin Stahl, der sammen med IKEA udviklede kampagne-konceptet ”kvalitetstestet af hverdagen”, ser Steffen Hjaltelin naturligt nok frem til at skabe flere gode resultater for IKEA:

– Vi har tidligere leveret fantastiske resultater i samarbejde med IKEA og glæder os til at genoptage det gode strategiske samarbejde. Vi har allerede haft de første par møder med en utrolig god energi, bl.a. fordi vi kender hinanden så godt. Jeg er sikker på, at vi igen kan skabe noget stort sammen, siger han.