In2media Gruppen, der rummer mobil- og webudviklingsselskabet Insilico og marketingbureauet Baby, styrker nu software- og udviklingskompetencerne med tilgangen af Christian Staalby.

Han har mere end 15 års erfaring fra softwareindustrien og har igennem længere tid arbejdet med mobilitetsløsninger til enterprise-markedet.

Christian Staalby kommer med årelang erfaring fra software-giganten SAP og senest fra en stilling som general manager hos amerikanske Kony, der leverer cloud-baserede mobilitetsløsninger til enterprise-markedet.

Hos Insilico tiltræder Christian Staalby som CCO, og han rykker desuden ind i ledelsen i det han kalder ”et stærkt udviklingshus”, hvor han vil bidrage med et bredere syn på den digitalisering, der skal hjælpe virksomheder med at innovere og transformere deres forretning.

Insilicos nye CCO mener, at danske virksomheder er modnet digitalt de seneste år, men også at udviklingen stiller store krav til både kunder og leverandører.

Lægger skinner mens toget kører

– Tidligere sagde man: ”Vi må hellere få lavet en app, som vores kunder kan bruge” uden at tænke det ind i en større digital sammenhæng. Det var en meget lineær udvikling med slutresultatet stramt for øje. I dag taler vi om softwareudvikling, der aldrig stopper, og hvor vi løbende realiserer gevinsterne af digitalisering og lærer af de data, vi samler op til at skabe ny udvikling. Den løbende udvikling og implementering stiller store krav til agiliteten hos både leverandør og kunde, siger Christian Staalby.

Om sit nye job i In2media Gruppen siger han:

– Det unikke ved In2media Gruppen er, at vi kan tage kunderne fra digital strategi og forretningsudvikling over teknisk implementering til lancering og den løbende marketingindsats. Vi råder over kompetencer, der betyder, at vi kan stikke snablen ned i data og samtidigt være agile. Det kræver markedet i dag, og jeg ser meget frem til at lægge skinnerne sammen med vores kunder, mens toget kører, slutter han.

Christian Staalby er oprindeligt uddannet i film- og medievidenskab og har en kandidatgrad fra it-universitetet med speciale i e-business – og han er den niende profil, som In2media har hentet siden nytår.