Kim Jong Andersen er tilbage i bureaubranchen som ansat i Wibroe, Duckert & Partners. Det oplyser bureauet i en pressemeddelelse.

Kim Jong Andersen får titlen managing director i en ny del af Wibroe, Duckert & Partners’ forretning og starter allerede mandag i den kommende uge i jobbet.

”WDP står over for nogle større ændringer, som jeg meget snart vil fortælle mere fyldestgørende om, og det er i den forbindelse, at vi styrker vores organisation med ansættelsen af Kim,” skriver Heidi Skovhus, adm. direktør i Wibroe, Duckert & Partners, i pressemeddelelsen.

Kim Jong Andersen udtaler selv i pressemeddelelsen, at han glæder sig til at gå i krig med arbejdet.

”WDP er et legendarisk brand, der muligvis er mest kendt for sin kreativitet, men det har altid været kreativitet baseret på et bomstærkt strategisk fundament. Derfor giver det god mening at bringe bureauets kompetencer indenfor forretningsudvikling endnu mere i spil,” udtaler han og tilføjer:

“Og her glæder jeg mig til at bringe mine erfaringer og evner i spil. Især fordi jeg får en unik mulighed for danne parløb med nogle af branchens skarpeste folk, som jeg i forvejen kender godt, og har utrolig stor respekt for.”

“Kim er en personlighed, og tak for det”

Wibroe, Duckert & Partners fortæller, at ansættelsen er sket for at styrke bureauet på den forretningsstrategiske rådgivning. Her har man de seneste seks år arbejdet med at skærpe den kommercielle del af værdikæden hos flere store virksomheder.

”I den del af vores forretning ønsker vi med ansættelsen af Kim at tilføre endnu mere strategisk, kommerciel forståelse og særligt en bred kompetence og erfaring indenfor digital forretningsudvikling. Der er bud efter vores strategiske koncepter i markedet, så derfor opruster vi,” siger Heidi Skovhus og tilføjer:

”Jeg kender Kim rigtigt godt, og jeg ved, at han er begavet og hårdtarbejdende, så det glæder jeg mig til. Kim er en personlighed, og tak for det. Det er den slags, vores virksomhed igennem tiden er bygget på,” siger Heidi Skovhus.

Hun forklarer desuden, at den nye del af Wibroe, Duckert & Partners forretning, hvor Kim Jong er blevet ansat, er “et rendyrket strategisk rådgivningstilbud under ledelse af strategisk direktør Casper Kaufmann, som kan ende i kommunikation og markedsføring – men som oftest ikke gør det.”

Kim Jong Andersen har siden 2016 haft sin egen rådgivningsvirksomhed, JONG. Sideløbende har han også i kortere perioder været CMO i Lasso X og Head of Marketing i Blackwood Seven. I en periode har han også været director i EY, hvor hans selvstændige virksomhed var lukket ned. Han har også en lang baggrund i bureaubranchen bag sig og er desuden formand for Danish Digital Award.

Opdateret klokken 15.46, 03/09-21: Det er tilføjet til artiklen, at Kim Jong Andersen bliver en del af en ny del af Wibroe, Duckert & Partners, der fokuserer på forretningsstrategisk rådgivning.