Efter at det digitale konsulenthus Pentia i august købte aktiemajoriteten i Klausen + Partners, skifter bureauet nu også topchef.

Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Skiftet finder sted 1. januar 2021, hvor tidligere Client Service Director, Brian Carlson, tager hul på sin første arbejdsdag som ny CEO.

Dermed siger man farvel til den tidligere CEO, Hans-Henrik Søndersted-Olsen, som ifølge meddelelsen ”har valgt at stoppe i stillingen efter 18 år på posten.”

Christian Ruud, bestyrelsesformand i Klausen + Partners og CCO hos Pentia, kommenterer skiftet med følgende ord:

– Hans-Henrik har haft stafetten de sidste 18 år og har en kæmpe fortjeneste for bureauets succes. Og i øvrigt det match, vi kunne se i partnerskabet, siger han i meddelelsen og tilføjer:

– Nu skal vi sammen med Brian, som vi jo allerede kender rigtig godt, og resten af teamet, tage hul på næste kapitel. Og det glæder vi os meget til. 

Tiden var inde”

Hans-Henrik Søndersted-Olsen siger selv, at han kunne mærke, ”at nu er tiden inde til at lade Brian tage over”:

– De sidste 18 år har jeg stået i front. Og, i al beskedenhed, ført bureauet hen til det, det er i dag, siger han i pressemeddelelsen og tilføjer:

– Jeg er stolt over at overlade bureauet i god kondition til Brian og at have været motoren bag vores indgang i det større setup hos Pentia.

Den nye CEO, Brian Carlson, der har været hos Klausen + Partners i 10 år, siger:

– Det er med ydmyghed, at jeg overtager stafetten fra Hans-Henrik. Nu står holdet midt i en rigtig spændende udvikling, og jeg glæder mig personligt til at være med til at løfte bureauet til næste niveau. Og til for alvor at få aktiveret partnerskabet med Pentia. 

Ifølge cvr.dk ejer Pentia Holding Danmark ApS, mellem 50 og 66,66 procent af aktierne i Klausen + Partners.