KMD er ny ejer af In2media group, der består af bureauerne In2media, InSilico og BABY.

På baggrund af ejerskiftet etableres en ny fælles selvstændig forretningsenhed i KMD-koncernen, bestående af de tre bureauer i In2media-gruppen. Enheden får navnet Charlie Tango.

Om salget til KMD siger In2media groups formand Tim Frank Andersen, der bliver Chief Digital Officer i det nye setup:

– In2media group har de seneste år oplevet et markant skift mod stadigt større og mere forretningskritiske projekter. Ved at vi nu bliver bakket op af KMD-familien og samtidig bevarer vores selvstændighed, får vi de bedst tænkelige muligheder for at videreudvikle det, vi har skabt over de sidste ti år.

– Vi får etableret et meget attraktivt fundament for vores videre udvikling med det bedste fra den forretningsstrategiske, den kreative og den teknologiske verden samt muligheden for at skabe en virkelig interessant samarbejdspartner for både danske og internationale virksomheder i deres arbejde med at transformere og udkomme digitalt, tilføjer han.

Et mere modent marked

Det er planen, at bureaugruppen på kort sigt oprustes med teknologiske, digitale og kreative kompetencer svarende til en organisation på over 200 mand i Danmark allerede i indeværende år.

Eva Berneke, adm. direktør i KMD, siger:

– Vi ser en stigende efterspørgsel fra vores kunder på tværs af sektorer, når det gælder digitale services. Derfor har vi over en periode kigget efter en succesrig platform at bygge videre på og har fundet det perfekte match i In2media group . Vi kender In2media group særdeles godt gennem flere års samarbejde, og de besidder en stærk kombination af teknologisk og kommerciel forretningsforståelse samt en dyb bruger- og kundeindsigt.

Ambitionerne er i første omgang at forstærke gruppens plads i den danske superliga inden for digital og kreativitet, men på den lidt længere bane er perspektivet en solid skandinavisk markedsposition, siger KMD-direktøren.

 – Det har stor værdi, at vi arbejder med mange af de samme kundesegmenter. Begge organisationer har et højt fagniveau på tværs af mange discipliner, hvilket giver et solidt udgangspunkt for at skabe gode kunde-, produkt- og serviceoplevelser for både private og offentlige kunder. Vi har med In2media groups erfarne hold og KMD i ryggen potentialet til at gøre Charlie Tango til en af de førende og mest slagkraftige digitale organisationer ikke bare i Danmark, men i hele Norden.

Ledelsen fortsætter
Charlie Tango får til huse i de nuværende lokaler hos In2media group på Østerbro i København, oplyser parterne, og alle partnere og ledende medarbejdere fortsætter i den nye konstellation.

Topledelsen i In2media group, herunder Andreas Iversen, Mads Haupt Toft og Martin Nebelong, fortsætter alle i den øverste ledelse i Charlie Tango. 

Som øverste chef for Charlie Tango indtræder 48-årige Lars Bjørn Falkenberg, der fra en stilling som CEO i Epinion Gruppen kom til KMD i 2016.

– Jeg ser meget frem til at komme med på dette fantastiske hold og ikke mindst hjælpe med at udleve vores fælles passion for at bruge dyb teknologisk indsigt til at skabe stærke kundeoplevelser og dermed høj værdi for vores kunder, siger Lars Falkenberg, ny chef for Charlie Tango.

In2media group har over 75 medarbejdere og havde en samlet omsætning i 2015/2016 på 69 mio. kr. og et EBITDA på 11,1 mio. kr. 

Parterne ønsker ikke at oplyse salgsprisen.

De tre selskaber i In2media group

In2media laver digital forretningsudvikling gennem sublime brugeroplevelser. Selskabet hjælper virksomheder med at definere og gennemføre deres digitale transformationsstrategi og konceptudvikler digitale produkter og services gennem brugerdrevet design.

BABY er et strategisk og kreativt lead bureau, der hjælper virksomheder med at udvikle og implementere marketingkoncepter og indhold, der skaber synergi og effekt på tværs af digitale og analoge platforme. 

InSilico er et digitalt teknologihus, der udvikler agile og accelererede it-løsninger inden for web, mobil, IoT og Cognitive med dyb integration til kernesystemer.