Vil du lave forsiden på magasinet Markedsføring?

Så får du chancen nu!

Markedsføring udskriver en konkurrence, hvor DU kan designe forsiden til det næste magasin. Det bedste design kommer på forsiden og sendes ud til alle vores medlemmer og læsere.

Opgaven er simpel:

I det næste magasin sætter vi fokus på kunstig intelligens og kreativitet. Hvordan forandrer AI det kreative arbejde? Hvor udfordrer de nye teknologier, hvor gør de os bedre, og hvordan ruster man sig bedst som kreativ til den nye virkelighed? Kunstig intelligens kan skrive formfuldendte tekster eller male kunst, der vinder priser. Hvor efterlader det den kreative branche? Det vil vi gerne have på forsiden.

Der er næsten ingen regler: Du kan håndtegne, male, fotografere eller hvad end du kan finde på for at lave den illustration, vi har på forsiden. Du vælger helt selv din stil. Og du må selvfølgelig involvere en AI i din kreative proces, men det er på ingen måde et krav.

Budskabet er, at AI forandrer den kreative opgave. Om det er positivt eller negativt, og hvordan det skal forstås, er op til dig.

Det vigtigste er, at din illustration klart og tydeligt kommunikerer dit budskab, at forsiden er flot, kreativt tænkt og veleksekveret. Det er kriterierne, vi bedømmer på.

Det eneste krav er, at der i illustrationen skal være plads til vores logo og en kort forsidetekst, som redaktionen laver.

Du kan se et par eksempler på vores tidligere forsider herunder:

Foto: Jacob Nielsen / Illustration: Kristian Eskild Jensen

Den bedste illustration bliver bragt på forsiden af Markedsførings december-magasin, der sætter fokus på trends og tendenser i marketing, reklame, kommunikation og tech.

Du bliver også interviewet til magasinet, hvor du kort sætter ord på dine tanker og overvejelser bag vinderforsiden.

Derudover får vinderen to gratis billetter til konferencen Digital Copenhagen i 2023 og et års gratis digitalt medlemskab af Dansk Markedsføring.

Hvis vi får mange gode bud, så kan redaktionen vælge at bringe 3-4 andre indsendelser i magasinet og på hjemmesiden. Vi vil i så fald også bede om en kort forklaring bag illustrationen, og vi belønner alle runners-up med én billet til Digital Copenhagen 2023.

Deadline for indsendelser er mandag 21. november klokken 12. Forslagene skal sendes til chefredaktør Andreas Marckmann Andreassen på ama@markedsforing.dk med emnefeltet: Forside. Dimensionerne skal være 260×320 mm. Du skal levere filen som pdf, eps, tiff eller jpeg. Opløsningen skal være minimum 300 dpi.

Det med småt: Illustrationer bringes i magasinet samt e-paper og på markedsforing.dk. Illustrationerne må ikke have været bragt andre steder før udgivelse. Regler for ophavsret følger de almindelige bestemmelser for illustrationer lavet til et journalistisk medie.