Er du faldet over et godt tilbud på sushi i Horsens, en fremragende mountainbike-rute i nærheden af Hillerød, eller en fantastisk udsigt i Hanstholm?

Så har du nu fået endnu en mulighed for at dele det med andre – og endda en mulighed, som guider modtagerne direkte hen til det pågældende sted eller den pågældende seværdighed.

Krak har nemlig tilføjet en ny feature i sin app, som gør det muligt for brugerne at videregive gode tips, ideer og tilbud fra lokalområdet.

Funktionen gør det muligt at tilføje et billede og lidt tekst samt angive beliggenheden for tilbud og tips til gode steder eller oplevelser, og så bliver andre Krak-brugere præsenteret for dem – når de altså er i nærheden og har app’en åben.

Og ifølge Kristoffer Apollo, der er kommunikationschef i Eniro, som står bag Krak, gør tips fra andre brugere det endnu nemmere at blive inspireret til lokale oplevelser:

– Vores vision for Krak-appen er at være symbolet på lokale opdagelser, og med den nye funktion tilbyder vi vores brugere endnu flere muligheder for at opdage deres lokalområde på ny. Det kan være tippet om et godt tilbud fra en lokal butik eller et fantastisk udsigtspunkt, som én bruger nu kan give videre til andre, der kan få glæde af det.

De brugergenererede tips og tilbud bliver tilgængelige under ”oplevelser i nærheden”-funktionen, som blev tilføjet tidligere på året og serverer tips til inspirerende oplevelser, spisesteder og butikker baseret på brugerens geografiske lokation.

Den nye funktion er tilgængelig i Kraks opdaterede app, der kan hentes på iTunes eller Google Play.