Hjaltelin Stahls adm. direktør, Jens Peter Jensen, har valgt ikke at genopstille til formandsposten ved Kreativitet & Kommunikations (KreaKom) generalforsamling senere på måneden.

Det oplyser bureauernes brancheforening i en pressemeddelelse.

– Det er med meget stort vemod, at jeg vælger at forlade min bestyrelses-og formandspost her pr. 25. marts, siger Jens Peter Jensen i meddelelsen.

Han fortsætter:

– Med Accentures køb af Hjaltelin Stahl for godt to år siden, er der sat en helt ny og meget ambitiøs nordisk strategi for vores udvikling og integration med Accenture Interactive. På den baggrund vil det ikke være muligt også at opfylde de krav, jeg selv stiller til varetagelsen af formandsposten for Kreativitet & Kommunikation, i de kommende år. 

Kim Boisen kandiderer til formandsposten

En enstemmig bestyrelse indstiller foreningens næstformand, Kim Boisen, CEO i Robert/Boisen & Like-minded, til formandsposten.

– En enig bestyrelse indstiller nuværende næstformand Kim Boisen fra RBLM til at blive ny formand, når den nye bestyrelse skal konstitueres efter årets generalforsamling. Det glæder mig voldsomt, at Kim er frisk på at tage en tørn på formandsposten, siger Jens Peter Jensen i meddelelsen.

Jens Peter Jensen har været formand for KreaKom de seneste fire år og har i alt siddet 11 år i bestyrelsen.