Efter fem år i kommunikationshuset PrimeTime – senest med titel af kreativ strateg – har Frej Elbæk valgt at etablere egen virksomhed: “Elbæk – strategi & kommunikation”.

– Fra og med i dag handler mine faglige virkelighed om mit egen lille konsulentvirksomhed, som har fået navnet “Elbæk – strategi & kommunikation”. Efter fem gode år som kreativ strateg hos PrimeTime Kommunikation, er det med andre ord blevet tid til at prøve kræfter med nye udfordringer. Det glæder jeg mig enormt meget til, siger Frej Elbæk og fortsætter:

– Samtidig er jeg stolt og glad for, at have været med i den proces, der har gjort PrimeTime Kommunikation til et af de største og, i mine øjne, dygtigste kommunikationsbureauer i Danmark. Jeg har haft en helt fantastisk tid sammen med Peter (red: Sterup) og resten af de godt og vel 40 medarbejdere på Christians Brygge 28. 

Han understreger, at vejene skilles på ganske udramatisk vis.

– Vi kommer også til at bevare den faglige kontakt i og med, at jeg kommer til følge nogle af de projekter, jeg har været med til at igangsætte her i sensommeren, helt til dørs. Ligesom der også er projekter på tegnebrættet, hvor et fortsat samarbejde ville være oplagt. Det er jeg oprigtig glad for, siger Frej Elbæk.

PrimeTimes adm. direktør Peter Sterup bekræfter, at Frej Elbæk går ud af porten på Christians Brygge med en åben dør bag sig.

– Vi kommer til at samarbejde fremover på den måde, at vi bliver kunder hos Frej, så det er en lykkelig skilsmisse, siger han.