Efter 8 år i stolen hos Y&R, har Flemming Slebsager nu valgt at blive kreativ direktør hos Bernbach Consulting. Bernbach, der er ejet af DDB Needham, har i forvejen to kreative direktører, nemlig Poul Mikkelsen og Claus Walter.
– Jeg blev overrasket og også en lille smule stolt, da Poul Mikkelsen ringede til mig. Det er en kæmpe udfordring, som jeg glæder mig meget til, siger Flemming Slebsager.
Han starter hos Bernbach den 1. februar, mens Tom Olsen allerede har forladt La Familia, og lige nu går han og måler op på sit nye kontor, hvilket Slebsager kun synes er hyggeligt.
– Der vil blive tale om et meget venskabeligt parløb de næste par måneder, smiler han.
Tom Olsen kunne heller ikke sige nej til tilbudet fra Y&R, som han glæder sig til at sætte sit præg på.
– Selv om vi var i gang med en meget spændende fusion hos La Familia, så var tilbudet fra Y&R så fristende, at jeg ikke kunne sige nej. Som kreativ direktør på Y&R, sammen med Peder Schack, får jeg mulighed for at præge tingene på min måde, fortæller Tom Olsen.

BERNBACH CONSULTING
Poul Mikkelsen, tidligere kreativ direktør på DDB Needham, er nu kreativ direktør hos Bernbach Consulting, og han garanterer at tre kreative direktører ikke er noget problem.
– Nej, tværtimod, hos Bernbach arbejder vi meget projektorienteret. Og har hverken fodfolk eller niveauer. Det vil sige, at hver kreativ direktør arbejder på egne projekter, med egne teams. Bernbach er en idébaseret virksomhed, hvor der bliver arbejdet mere med indhold end form, da Bernbach netop er opstået ud fra ønsket om at skabe noget nyt.
Ifølge Poul Mikkelsen, har man indtil videre valgt at gå lidt stille med dørene vedrørende Bernbach Consulting, ikke fordi det er en hemmelighed, men fordi man først ønsker at orientere offentligheden, når det hele er på plads. Og selv om både Poul Mikkelsen og Claus Walter nu vil koncentrere sig om Bernbach, er de dog stadig ansvarlige for DDB-kunden Volkswagen.
– Jeg har valgt at koncentrere mig om Bernbach af faglige årsager, og ud fra behovet om at udvikle, samt lave bedre reklame, udtrykker Poul Mikkelsen.