To danske løver af sølv blev det til ved Direct Lions konkurrencen i Cannes, men den indiske vinder af Grand Prix’en kunne Hjaltelin, Stahl & Co. ikke røre ved.
Det er bureauet JWT India Mumbai, der står bag kampagnen Lead India, der blev lanceret i forbindelse med Indiens 60-års uafhængighedsdag af The Times of India Group, med det formål at identifisere en
Formålet var at finde frem en til modig fremtidens mand i Indien, som forsøgsvis vil være med til gøre en forskel
– Vi har virkelig set nogle store ideer, der er blev eksekveret fantastisk. Det var dejligt at se bidrag fra så mange lande, og man kunne virkelig se de kulturelle forskelle, sagde den brasilianske juryformand Marcio Salem ved pressemødet, hvor Direct Lions-vinderne blev offentliggjort.
Jurymedlem indiske Nishad Ramachandran fortalte, hvordan kampagnen havde motiveret imponerende mange indere til at give udtryk for deres holdning og stå ved den.
– Hvis målet med direct marketing er respons, så må vinderen virkelig siges at have virket. Jeg har aldrig set eller hørt om, at en printannonce, har generet så voldsom en respons, supplerede jurymedlemmet Janet Barker-Evans fra USA.
Redaktionen, Cannes