En af Danmarks større virksomheder, Danish Agro, har valgt onlinebureauet Novicell med afdelinger i Aarhus og København som samarbejdspartner til en relancering af koncernens internationale web-setup.

Danish Agro beskæftiger ca. 4.000 medarbejdere og er ejet af 12.000 danske landmænd. I 2015 forventes en omsætning på den sjove side af 30 mia. kr.

Novicell får til opgave at samle alle Danish Agros godt 80 selskaber fra ind- og udland på én fælles webplatform.

En platform, der blandt andet skal gøre det muligt at håndtere hele koncernens content management, sprogversionering, e-commerce og online marketing samt tydeliggøre sammenhængen mellem de mange selskaber.

Alt samlet ét sted

Efter råd fra Novicell har Danish Agro valgt at satse på den dansk udviklede CMS-platform Dynamicweb.

–  Vi valgte Dynamicweb, fordi platformen kan det hele. I stedet for at gå til ét system, når der sendes nyhedsbrev ud og et andet, når der arbejdes med SEO, har vi brug for et centralt styret system, der kan løse alle vores behov for at udvikle og optimere vores digitale tilstedeværelse, siger Lise Vølund, marketingchef i Danish Agro.

Arbejdet med at udrulle de mange lokale websites kommer til at tage det meste af foråret, vurderer Novicell, der som en del af aftalen med Danish Agro har gennemført en træning for 25 lokale webredaktører, der blev fløjet ind fra hele Europa for at deltage i en todages træningssession hos Novicell i Aarhus.

– Det er måske en af de mest omfattende træninger, som vi har afholdt hos Novicell. Resultatet blev, at de 25 lokale webredaktører kunne tage hjem med et helt nyt sub-website, som vi nu arbejder videre med den kommende tid, lyder det fra Per Kirchner, adm. direktør i Novicell, i en pressemeddelelse.

Udover relanceringen af Danish Agros internationale web-setup, har Danish Agro og Novicell også indgået en aftale om koncernens online markedsføring, således at Novicell fremadrettet fungerer som sparringspartner i forhold til Danish Agros markedsføring og forretning online.

Danish Agro består af 80 agroindustrielle selskaber fra ind- og udland, som blandt andet beskæftiger sig med handel af afgrøder, foder, gødning og såsæd.