SengeSpecialisten er kommet flyvende fra start i indeværende regnskabsår.

Den Lars Larsen ejede sengeproducent er efter de første seks måneder foran budgettet med en vækst på 20 procent.

En del af den fortsatte turn around-strategi er et markedsføringsmæssigt løft ud fra et ønske om at blive klogere på kunderne og dermed mere relevant.

Efter en bureaukonkurrence faldt valget på reklame- og vidensbureauet envision, som netop besidder førstepladsen på forbrugerforståelse, ifølge MyResearch.

– Valget af envision er endnu et skridt i den fortsatte udvikling. Vi har brug for en partner, der kender vores kunder, og glæder os til et professionelt samarbejde, hvor vi forventer i endnu højere grad at nå ud til forbrugerne, siger Rami Jensen, CEO i SengeSpecialisten.

Hos envision ser man ikke overraskende frem til samarbejdet.

– ­Vi glæder os til at maksimere brandpotentialet for SengeSpecialisten, der ligesom os selv er overbeviste om, at strategisk kreativitet, der flytter mennesker, holdninger og varer, bygger på den rigtige viden om forbrugerne, siger Jesper Heinsvig, kontaktchef hos envision, og fortsætter:

– Sengekøb er langt hen af vejen lavinteresse for forbrugerne. Så vi kommer til at arbejde med at højne den oplevede relevans. I det hele taget ser vi et stort potentiale for en kommunikationsplatform, der i højere grad differentierer SengeSpecialisten og ikke mindst tager større ejerskab på den specialistrolle, som brandet rent faktisk er garant for.