Wannabee Reklamebureau står bag branding og markedsføring af Dansk Tipstjeneste’s nye satsning, spillecaféen med navnet Pitstop. Spillecaféen er første café i et forsøg, der har som målsætning at brede sig ud over hele landet.
Pitstop åbner dørene den 1. marts på Fisketorvet i København. Her skal konceptet afprøves, og eventuelt rettes til, førend de næste fem spillecaféer åbner rundt omkring i det ganske land.
– Målsætningen er 50 spillecaféer på franchise-basis, og vi har allerede 70 ansøgninger liggende, fortæller projektchef Jan Svendsen fra Dansk Tipstjeneste.
Men først skal spille-caféen på Fisketorvet afprøves. Og alt kan, ifølge Jan Svendsen, risikere at blive ændret, for at “slutproduktet“ bliver så holdbart som muligt.
– Vi tror selvfølgelig selv på konceptet, men det her er jo nyt for os. Derfor er vi da også indstillede på, at der nok skal ske nogle ændringer hen ad vejen.

SOCIAL SPILLEKULTUR
Navnet Pitstop, logoet og hele brandingen bag, står reklamebureauet Wannabee for. Dansk Tipstjeneste havde oprindeligt lagt opgaven ud til tre designbureauer i en form for konkurrence. Men Wannabee hørte om opgaven ad bagveje, sendte deres oplæg, og fik opgaven.
– Det er selvfølgelig stort for et lille bureau med fire ansatte at Dansk Tipstjeneste valgte os, siger direktør Keld Jepsen fra Wannabee, der sammen med kreativ direktør Nicho Oppermann, har stået bag det kreative koncept på Pitstop.
Målgruppen er 20 til 40 årige storspillende mænd, og målsætningen er at genoplive den social spillekultur.
– Vi er bl.a. oppe imod internettet, hvor mange fra vores målgruppe bruger en stor del af deres tid. Men Pitshop kan tilbyde gruppen det sociale aspekt, og det har Wannabee visualiseret gennem total konceptet, siger Jan Svendsen, og tilføjer at Wannabee’s forslag fra starten lå meget tæt op ad de tanker, man havde gjort sig hos Dansk Tipstjeneste.
Udover selve totalkonceptet, står Wannabee også for markedsføringen, der i første omgang bliver koncentreret om København, hvor den første “test“-café åbner og her står Event Relations bag åbnings-eventen.