PR-bureauet 9PR blev etableret i 2009 – lige som finanskrisen begyndte at tage livet af mange små og nystartede virksomheder – men 9PR klarede sig og har haft fin fremgang gennem årene.

Bureauet, der har specialiseret sig i PR for mode-, skønheds- og livsstilsbrands, er vokset støt siden starten, og nu oprustes der igen – både på medarbejdersiden og på kundesiden.

For det første er Nina Sejr Wiboltt, en af stifterne og medejer af 9PR, tilbage fra barsel, og dertil er Josefin Freij startet på bureauet som ny Senior Brand Advisor.

Hun kommer senest fra en stilling som PR-konsulent hos Agency V og har desuden erfaring med rådgivning fra Inq.

Stærkt fundament
Fra 1. maj er også Ann Sofie Bønnelykke kommet til 9PR som ny Senior Brand Advisor. Hun kommer senest fra Costummade, og har desuden erfaring fra Noise PR og som selvstændig stylist, og hun glæder sig til de nye udfordringer:

– Jeg brænder for den kreative og strategiske del af PR – og kommunikationsarbejdet, og jeg er imponeret over holdet af seje og dygtige damer, som 9PR har sat. Et stærkt team, som jeg glæder mig til at blive en del af og sparre med, siger hun.

Ann Sofie Bønnelykke er fastansat hos 9PR, og vil til at starte med tage over for Nanna Skovholm Dall-Hansen, når hun denne går på barsel i slutningen af maj. Og sammen med det allerede etablerede team er der nu lagt et stærkt fundament for 2017, lyder det fra Nina Sejr Wiboltt:

– Senior-kapaciteten hos 9PR er høj og erfaringsniveauet stort. Det er noget vi hos 9PR er stolte over; at vi har samlet nogle af PR branchens bedste eksperter under ét tag, siger hun og tilføjer:

– Vores kunder søger eksperter, der kan rådgive dem og sparre med dem, så de ved, om de skal gå til højre eller venstre – og den rådgivning skal bygge på viden, erfaring og ekspertise.

Masser af nye kunder
Og der er nok at tage fat i hos de efterhånden 10 medarbejdere hos 9PR. Alene inden for de første fire måneder af 2017 har bureauet budt velkommen til syv nye kunder – og masser af spændende mærker.

– SKYBAR, som er distributør for en række meget interessante brands – herunder SOS, Björn Borg, Happy Socks, Hysteria, Cords & Co og Leon Louis.

– Modström, et kendt dansk fashion-brand, som tidligere har samarbejdet med 9PR, er vendt tilbage.

– VIU, et schweizisk brillemærke med stor succes i udlandet, der nu satser på Skandinavien og det danske marked.

– AGURK, et dansk mærke med stærkt fokus på bæredygtighed, skabt af Vibeke Nygaard og Camilla Kuus.

– Decléor, et fransk hudplejemærke.

– Spa Supply, en dansk virksomhed, som repræsenterer en række forskellige brands. Hos 9PR arbejder man med Zarkoperfume, Billion Dollar Brows, Caudelie, Dr. Hauschka, Juice Beauty, Korres, Ling, Murad og PÜR.

– Moroccanoil, det originale argan oil haircare brand.

– De nye samarbejder cementerer 9PR’s position som et af landets førende PR- og kommunikations-bureauer, inden for mode, skønhed og livsstil. Vi er meget taknemmelige og stolte af de rejser, resultater og succeser vi, sammen med vores fantastiske kunder, er med til at skabe, slutter Nina Sejr Wiboltt.