Lottos julekampagne ”Del Juleglæden” er igen i luften. Og ligesom sidste år har man tænkt skævt for at kunne servere ”nye og overraskende måder at tilføje spænding og glæde til julen.” 

I en pressemeddelelse oplyses det, at ”et af tiltagene har været at omgive danskerne med overraskelser under træet.” 

Årets kampagne, der blandt andet kører på TV og outdoor, ser dagens lys, efter man sidste år lancerede det, der kaldes “første kapitel” i fortællingen under temaet ”Lotto Christmas Collection”. 

Formålet har været at skabe trafik til Lotto’s gavepapir, der er trykt som unikke Lotto-kuponer, og som blev lanceret sidste år i landets shoppingcentre.

I år er der på grund af coronapandemien knap så meget trængsel og alarm i storcentre, men danskerne har mulighed for at tilføje deres kedelige ”sidste minuts”-gaveløsninger spænding – enten via Lotto App’en eller på sitet deljuleglæden.dk, oplyses det. 

Digital gave

Ifølge meddelelsen lanceres det budskab med en TV-kampagne og en landsdækkende outdoorkampagne, der har gemt på en overraskelse, forklarer Søren Christensen, der er partner hos Robert/Boisen & Like-minded, som er reklamebureauet bag kampagnen. 

Præmierne – de digitale gaver – spændte fra 200 kr. til 1000 kr. Foto: Seth Nikolas.

– Vi gemte en ”digital gave” i form af et gavekort til den første, der scannede stegkoden på plakaten. Der var noget sjovt i, at danskerne, i deres juletravlhed, ville gå lige forbi de forskellige outdoor-plakater uden at vide, at der var en præmie til den første, der stoppede op og scannede plakaten, siger han. 

For at det kunne lade sig gøre blev 500 outdoor-plakater udstyret med unikke stregkoder, ligesom løsningen blev integreret med scanningsfunktionen i Lotto App’en. 

– Det har været et stort arbejde på ret kort tid for vores digitale bureau Isobar, som har arbejdet med at få den tekniske del af aktiveringen integreret med Lotto App’en og samtidigt udviklet selve gavepapirsshoppen, siger Simon Holm Olsen, der er Brand Manager for Lotto. 

Ifølge meddelelsen var det kun ganske få, der på egen hånd opdagede de indbyggede overraskelser, og det var først i denne uge, da Lotto begyndte at tease for hvad der gemte sig bag stregkoderne, at tingene for alvor tog fart, oplyses det. 

– Kampagnen er en stærk fortsættelse af sidste års julekampagne, og den er meget i tråd med vores strategi om, at Lotto både skal underholde og overraske danskerne. Det er vores plan at fortsætte denne mission om at tilføje spænding til julen de kommende år, siger Rikke Crown, Head of Branding & Campaigns hos Danske Spil. 

Efter flere ugers kampagne er de fleste præmier nu fundet. Men man kan stadig finde enkelte præmier derude, hvis man er hurtig med telefonen. Juleshoppen lukker torsdag, og der er lidt tilbage på lager, oplyses det. 

Se de to TV-kampagne-film herunder…

For at se indholdet skal du acceptere cookies.

Opdater dine indstillinger

For at se indholdet skal du acceptere cookies.

Opdater dine indstillinger