Under overskriften ”La-bada-bada” som var temaet for Bruun’s Galleris åbningskampagne i forbindelse med lanceringen af centrets åbning i oktober sidste år, har Bruun’s Galleri vundet en Maxi Award ved den internationale ICSC Marketing konkurrence, som i år blev afholdt i San Antonio, Texas i USA.
Der deltog mere end 500 marketingkampagner fra hele verden inden for de 7 kategorier, og Bruun’s Galleri vandt en Award i kategorien ”Grand Opening, Expansion and Renovation” i konkurrence med andre stærke kampagner fra bl.a. USA, Canada, Asien, Mellemøsten og Europa.
ICSC – The international Council of Shopping Centres – er en international sammenslutning af butikscentre, der har mere end 40.000 medlemmer i 80 lande verden over, og som i medlemskredsen tæller ejere, managers, og udviklere af butikscentre, investorer, arkitekter samt detailhandlere, centerchefer og marketingspecialister.
Bruun’s Galleris åbningskampagne – der er udviklet og implementeret i tæt samarbejde med reklamebureauet Yellow Pencil – blev i foråret tildelt en Award i den europæiske ICSC Solal Award konkurrence i Rom, og blev dermed automatisk europæisk deltager i MAXI konkurrencen i USA. pia