Ole Madsen, tidligere Senior VP, Communications & Business Development, Spar Nord, har efter mindre end et halvt år forladt sin stilling som kommunikationsdirektør og partner hos Formuepleje.

Det bekræfter Formuepleje over for FinansWatch

Ole Madsen var i en årrække Spar Nords ansigt udadtil.

Først som ansvarlig for Stakeholder Relations, siden som SVP Corporate Communication med yderligere ansvar for Business Development.

I starten af 2019 blev han direktør for kommunikation og digital i banken – en stilling han forlod i 2020 for at blive kommunikationsdirektør og partner hos Formuepleje.

Har selv sagt op

Ifølge adm. direktør Niels B. Thuesen, Formuepleje, var det Ole Madsen selv, der valgte at sige op.

– Han har valgt at stoppe af personlige årsager. Vi har været rigtig glade for at have Ole Madsen her, og jeg taler ikke bare for mig selv, men også for resten af direktørgruppen og medarbejderne, når jeg siger, at han vil blive savnet. Han bliver svær at erstatte, siger Niels B. Thuesen til FinansWatch.

Markedsføring har forsøgt at komme i kontakt med Ole Madsen, der sidste år var en af profilerne på The M List, men det er ikke lykkedes. 

Hos Formuepleje siger pressechef, Jacob Brejnebøl Knudsen, at man ikke har yderligere kommentarer, men henviser til adm. direktør Niels B. Thuesens udtalelse til FinansWatch.