Mediebureauet Vizeums content-enhed Integrate, der også servicerer de øvrige bureauer i Dentsu Aegis Network-gruppen, udvider med en afdeling i Smilets By som supplement til afdelingen i København.

Det skyldes stigende efterspørgsel, forklares det i en pressemeddelelse.

– De jyske kunder efterspørger kompetencerne i langt højere grad, end vi har oplevet tidligere. Den efterspørgsel kan vi nu imødekomme ved at åbne Vizeum Integrate i Aarhus, lyder det blandt andet fra Lene Matthiesen, direktør for Vizeum i Aarhus, i meddelelsen.           

I spidsen for den nye enhed står Rasmus Hamann, der kommer fra en stilling som Brand Publishing Director hos Dentsu Aegis Network Aarhus.

Rasmus Hamann kender Vizeum Integrates forretningsområde ganske godt, da han har beskæftiget sig med content marketing de seneste ti år, blandt andet i egen virksomhed under navnet Knowtheirname, som medejer i podcastbureauet Akkurator, og senest som partner i kommunikationsbureauet U Agency.

– Vizeum Integrate Aarhus’ opgave bliver at gøre op med den måde, vi tidligere har tænkt reklamer og marketing på. Den er ganske enkelt forældet i et digitalt medielandskab med uanede muligheder, siger han.                                                         

“People are People – not cookies”

Et af den nye Vizeum-direktørs yndlingscitater er, at ”People are people, not cookies”, og det indkapsler ganske godt Vizeum Integrates filosofi, forklarer han.

– Vi er nødt til at ramme vores forbrugere med engagerende indhold til netop dem, hvis vi skal fange deres opmærksomhed. Forbrugerne bliver dagligt bombarderet med så mange budskaber, at de er blevet nærmest immune over for traditionelle reklamebudskaber.

– Alle hader reklamer, men alle elsker engagerende indhold, som kan være alt fra podcast til artikler, spil og musik. Derfor bør brands tænke mere som et medie, hvis de vil nå den moderne forbruger, siger han.

Rasmus Hamann tiltrådte stillingen som Director for Vizeum Integrate 5. august.