Buddet på mere end 228,5 milliarder var ikke nok for Yahoos bestyrelse, og den 3. maj trak softwaregiganten Microsoft så tilbuddet tilbage.
Men interessen for at få fingrene i Yahoo er tilsyneladende ikke mindsket, for Microsoft oplyste i en pressemeddelelse søndag, at forhandlingerne var genoptaget. Det skriver Online Media Daily.
I meddelelsen hedder det blandt andet, at Microsoft fortsat undersøger og forfølger mulighederne for at forbedre og udvide sine online services og markedsføringsforretning.
Det vurderes, at de nye forhandlingsaktiviteter kommer som følge af Yahoo-aktionæren og milliardær Carl Icahns bud på Yahoo med den hensigt at afsætte bestyrelsen med begrundelsen, at afvisning af salget var irrationelt.
Som planerne er nu tyder det dog ikke på en total overtagelse af Yahoo fra Microsofts side, men derimod overvejelser om alternativer vedrørende den fremtidige udvikling og diskussioner med aktionærer i Yahoo og Microsoft.
Ingen af parterne vil love, at der kommer noget ud af forhandlingerne og vil heller ikke afvise, at en total overtagelse kan komme på tale ved en senere lejlighed.
sm