Mikael Jørgensen, der hidtil har stået i spidsen for & Co. – og samtidig udfyldt rollen som landechef i den nordiske bureaugruppe The North Alliance – er udpeget som ny koncernchef i gruppen.

Samtidig træder tidligere Strategy Director i & Co., Ørnulf Johnsen, ind i CEO-rollen på bureauet. med reference til Mikael Jørgensen, der fortsat er ansvarlig for NoA’s aktiviteter i Danmark.

Det oplyser bureaugruppen i en pressemeddelelse, hvoraf det også fremgår, at stifter og hidtidig koncernchef, norske Thomas Høgebøl, træder ind i rollen som arbejdende bestyrelsesformand.

Hermed signaleres ”et øget internationalt fokus” hedder det i meddelelsen.

”Jeg tror, vi er lykkedes”

– Vi var ambitiøse i 2014, da vi delte vores drømme og mål. Vi ville bygge den førende nordiske koncern med de bedste talenter inden for kreativitet, teknologi og data. Jeg tror, vi er lykkedes. Nu er vi klar til at skrue op for væksten og skalere den platform, vi har skabt. Det kræver, at vi retter blikket udad, sætter nye mål internationalt og arbejder med at udvikle gruppen sammen med vores partnere og medejere, siger Thomas Høgebøl i meddelelsen og fortsætter:

–  Mikael har gjort et fantastisk stykke arbejde for NoA i Danmark, blandt andet med datadrevet markedsføring og udviklingen integrerede løsninger. Han tager over som koncernchef og vil løfte gruppen ind i et nyt og spændende kapitel med stærk støtte fra lederne i Norge, Sverige og Polen.

Om The North Alliance

The North Alliance blev stiftet I 2014, da syv nordiske bureauer gik sammen – herunder danske & Co. som dengang eneste danske indslag.

I dag rummer gruppen 13 selskaber og omkring 800 medarbejdere, fordelt i Stockholm, Oslo, København og Krakow.

NoA i Danmark beskæftiger I dag omkring 170 personer, og består bureauerne &Co., Bold Scandinavia, Hello Great Works, NoA Health, NoAConnect samt NoA Consulting.

 

 

Talenterne er top class”

Og Mikael Jørgensen glæder sig naturligt nok til at tage over.

– Jeg er enormt beæret over at kunne overtage stafetten efter Thomas. Til trods for pandemien står NoA stærkere end nogensinde. Talenterne i NoA er virkelig top class, og nu skal vi løfte vores samarbejdsmodel, vores kultur og vores kompetencer til et nyt niveau, både i Norden og internationalt, siger den kommende koncernchef i pressemeddelelsen og tilføjer:

– Derfor glæder jeg mig enormt til at komme i gang, til at møde nye ansigter, både blandt kunderne og i NoA

NoAs nuværende bestyrelsesformand Fredrik Gyllenhammar Raaum fra Norvestor træder ind i en rolle som vice-bestyrelsesformand.