Kreativitet skal være med til at løfte det interaktive medie. Sådan ser i hvert fald Microsoft-portalen MSN på det. Selvfølgelig vil selskabet konkurrere benhårdt med sine umiddelbare konkurrenter, men samtidig betoner man, at det mest interessante er at få mediet til at vokse, og her spiller kreativitet en nøglerolle.
Derfor lancerer selskabet i det nye år en ny internet-pris. Den har kørt i nogle år i USA under navnet MSN Emmessennys, og nu bliver den så bragt til Europa.
MSN vil derfor i begyndelsen af 2005 henvende sig til den danske bureau-branche for at invitere dem til at deltage. Der bliver tale om at konkurrere mod andre europæiske deltagere, men MSN i Danmark vil spille en særdeles aktiv rolle i at bringe danske bureauer ind i konkurrencen.
– Vi vil hjælpe så godt vi overhovedet kan, fordi vi meget gerne vil se et dansk bureau vinde prisen, siger Jens Storm Lernø, der er country manager for MSN Danmark.
Præmierne vil bl.a. være rejser til Cannes-festivalen, hvor MSN igen i år vil være sponsor for Cyber Lions. Om der bliver tale om lokale danske præmier står endnu ikke klart, fordi den endelige planlægning af prisen endnu ikke er færdig.
Konkurrencen skal løbe af stabelen i foråret, så den er færdig i passende tid inden Cannes-festivlaen i juni. fin