I sommeren 2016 gik Netto og Brandhouse hver sin vej efter otte års kreativt parløb. Nu genoptages samarbejdet.

Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

– Vi valgte lige før jul at invitere fem reklamebureauer ind, som vi kender godt, heriblandt Brandhouse, siger Kathrine Werling, marketingchef, Netto, i meddelelsen og tilføjer:

– Og det er altid en overvejelse for begge parter, om man kan finde hinanden igen. Netto har ændret sig meget, og det har Brandhouse også med nye kreative teams og fusionen med digitalbureauet Subsero.

Kender hinanden godt

Kathrine Werling oplyser, at man ”fik nogle meget kvalificerede bud fra alle bureauer”.

Artiklen fortsætter under billedet.

Netto og Brandhouse er sammen igen: Fra venstre: Louis Pilmark, Jeppe Ritz og Felix Binggeli fra Brandhouse og Kathrine Werling, marketingchef, Netto. Foto: PR

– Vi ønsker et langsigtet strategisk og kreativt samarbejde, og de vigtigste valgkriterier var bureauets kreative team og et nyt brandkoncept, som passer godt til Netto, siger hun og tilføjer:

– Med valget af Brandhouse får vi så også et bureau, der kender os og Salling Group rigtig godt, og så får vi en række relevante specialister med i købet.

Hos Brandhouse var pitchen drevet af det nye kreative team Jeppe Ritz og Louis Pilmark samt brandkonsulent Felix Binggeli. 

Og for de to unge kreative, var det en særlig situation, forklarer Jeppe Ritz, Creative Director, Brandhouse.

”Lidt specielt”

– Brandhouses gamle arbejde for Netto er ret ikonisk. Derfor var det lidt specielt at skulle give et bud på et nyt koncept for Netto, kort efter Louis og jeg er startet på bureauet. Så vi er ekstra glade for nu at skulle være med til at sætte retningen for et så stærkt brand.

Brandkonsulent Felix Binggeli tilføjer: 

– Netto har som brand formået at tappe ind i danskernes liv og mentalitet på mange måder. Vi ser meget frem til at gøre Nettos relation med forbrugerne endnu stærkere.

Fra Netto var det – udover marketingchef Kathrine Werling – kommerciel direktør Martin Hasgard Olesen og adm. direktør Michael Løve, der traf det endelig valg om ny bureaupartner.

Arbejdet med Nettos tilbudsaviser og dele af det taktiske ligger uforandret hos det tidligere GreyWorks – i dag Uncle Grey.