Det er netop besluttet, at Creative Circles Jurydag nu afholdes digitalt, oplyser organisationen i en meddelelse.

Dermed fortsætter corona-pandemien med at sætte sit præg på en stribe planlagte kreative events og arrangementer. 

– Det er desværre blevet en nødvendighed efter de seneste udmeldingerne om retningslinjer for COVID-19, siger CCA-formand Dorte Nielsen og tilføjer:

– Vi har i de senere år kunne afholde jurydagen på en af de videregående uddannelsesinstitutioner, i år må vi ikke engang mødes dér for at afvikle vores jurydag digitalt.

Situationen giver naturligt nok store udfordringer for arrangementet og derfor træder CCA’s nødplan nu i kraft, oplyses det.

Allerede i næste uge vil afstemningen til shortlisterne gå i gang i de enkelte kategorier, og Dorte Nielsen har derfor et opråb til alle indsendere:

– Alle arbejder der er indsendt fysisk, skal NU uploades digitalt BÅDE som billede OG som pdf. Det vigtigste er at uploade arbejdet som et eller flere billeder, siger hun

Har man indsendt film eller digitale arbejder, skal man intet foretage sig. Dette gælder kun for arbejder, der er indsendt fysisk på pap, som produkt eller 3D genstand.

– Når man har uploadet sine billeder, kann man via linket med pilen i højre side se, hvordan ens indsendelse vil se ud for jurymedlemmerne, siger Dorte Nielsen.

Det er nu …

Deadline for upload af digitalt materiale er mandag  18. maj kl. 23.55.

– Og det er ikke muligt, at indsende nye arbejder. Datoen gælder kun for arbejder, der allerede er indsendt, understreger Dorte Nielsen og tilføjer:

– Vi ser forsat frem til gode dybe og faglige diskussioner på jurydagen, hvor vi vil identificere året aller bedste og mest fremragende arbejder.

Ny tidsplan ser sådan ud:

  • 20. maj – 1. juni: Online-afstemning til shortlister
  • Lørdag 20. juni: Online jurydag
  • Onsdag  24. juni til fredag 26. juni: Offentliggørelse af shortlister
  • August, uge 33: Awardshow/offentliggørelse af vindere