Berlingske-koncernen tog en tur til Sverige for at finde Anders Kronborgs afløser som adm. dir. for Berlingske Tidende. Her fandt de danske Peter Lindegaard, som har boet i Sverige de seneste 7 år og arbejdet for Falck og Group 4 Falck. Først som landechef og de sidste to år som ansvarlig for Group 4 Falck’s europæiske alarmvirksomhed. Han tiltræder d. 1. januar.
– Peter Lindegaard har den rigtige blanding af kommerciel indsigt, konkret ledelseserfaring og personligt engagement, som er af afgørende betydning ved besættelsen af stillingen som administrerende direktør i Berlingske Tidende. Nye initiativer er i gang mange steder i avisen og Peter Lindegaard vil blive det samlende element i de processer, udtaler formand for Berlingske Tidendes bestyrelse, koncernchef Joachim Malling.
Niels Lunde fortsætter som konstitueret administrerende direktør frem til Peter Lindegaard’s tiltræden. Peter Lindegaard, der i dag er bosat i Stockholm, vil fra januar have bopæl i København, mens den øvrige familie først flytter til København til sommer.