Steffen Andersen-Møller har været på både mediabureau og reklamebureau og er på nuværende tidspunkt annoncedirektør på Ekstra-Bladet, en stilling han har varetaget siden 1991, med en afstikker som salgschef hos TV 2/Reklame fra 98′ til 99′.
– Jeg har været utroligt glad for at være i Politikens Hus, og jeg forlader jobbet som annoncechef med god samvittighed, da jeg efterlader en meget velkørende og stærk afdeling.
Steffen Andersen-Møller ser meget frem til sit nye job som direktør for RMB Dansk Reklame Film, og på trods af, at det er med vemod han siger farvel til Politikens Hus, har han store forventninger til at arbejde med reklamefilm og biografmediet.
– Jeg er selv lidt af en filmfreak, så reklamefilm er vel det nærmeste man kan komme, smiler han og udtrykker stor tillid til mediet for fremtiden.
– Biografmediet er i vækst og der bliver arbejdet meget med produktudvikling, både hvad angår reklamefilm generelt og biografmediet specifikt, men også med alt det der omgiver selve biografoplevelsen. I en tid med et mere og mere fragmenteret mediabillede vil biograferne stå stærkt, og så gør det jo ikke noget, at der er tale om en særdeles attraktiv målgruppe, som alle gerne vil i kontakt med. Herudover vil en fremtidig digitalisering af biografilm skabe helt nye og mere fleksible muligheder for visning af reklamefilm.
Den nye direktør for Dansk Reklame Film er en mand, der godt kan lide selv at præge tingene.
– Jeg er en udpræget teamplayer, og er ikke bange for at uddelegere opgaverne, men samtidig forventer jeg jo så selvfølgelig også at se resultater, fortæller Steffen Andersen-Møller, og understreger, at han skal prøve nogle nye udfordringer af.
– Både tidspunktet og jobbet er helt rigtigt for mig, siger den kommende direktør for RMB Dansk Reklame Film.

(foto Steffen Andersen-Møller i MF25)