Field´s i København, skal have ny direktør. Steen & Strøm Danmark A/S, der ejer Field’s, har ansat Jens Geppel, 44 år, som afløser for den nuværende direktør Marianne Christensen.
Jens Geppel tiltræder efter nærmere aftale i efteråret 2006, når han kan frigøres fra sit nuværende job som direktør for livsstils- og byggecentrene hos Johannes Fog i Lyngby, Hørsholm og Farum.
Jens Geppel har i hele sin professionelle karriere beskæftiget sig med detailhandel. Forud for sin ansættelse i sit nuværende job i Johannes Fog har han bl.a. været ansat i den internationale beklædningskoncern Hennes & Mauritz, i Magasin du Nord og i Illum A/S. I sidstnævnte som forretningsdirektør med ansvar for opbygning, udvikling og drift, herunder udlejning til en kreds af nationale og internationale koncessionshavere.
Marianne Christensen, 58 år, der har stået i spidsen for den meget succesfulde introduktion af Field’s og efterfølgende etablering af den dominerende position, som centeret har i markedet i dag, har ønsket at blive frigjort fra stillingen med det sigte at varetage nye opgaver for Steen & Strøm Danmark.
Hun skal således bruge sin store erfaring i detailhandlen til at opbygge en ny central funktion med fokus på kunderelationer og key account for en række nationale og internationale kunder. Marianne Christensen vil dog fortsætte som direktør i Field’s frem til Jens Geppels tiltrædelse.