På Forbrugerrådets rådsmøde mandag den 20. marts 2006 blev Camilla Hersom valgt til ny formand.
Camilla Hersom er 34 år, uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet og arbejder som specialkonsulent i Finansministeriets center for administrationspolitik. Hun er folketingskandidat for Det Radikale Venstre i Ringstedkredsen og førstesuppleant for Anders Samuelsen i Europa-Parlamentet.
– Jeg glæder mig meget til at tage fat på den store opgave at stå i spidsen for en organisation, der er så højt profileret i danskernes hverdag. Derfor har jeg også valgt, at jeg forlader mit job i Finansministeriet, og jeg trækker mig også som folketingskandidat for at fokusere mit arbejde på mine nye opgaver i Forbrugerrådet, siger Camilla Hersom.
– Der er et par områder, som jeg især glæder mig til arbejde med. Den ene er at fortsat styrke vores tilknytning til det europæiske samarbejde. Rammerne for forbrugerområdet bliver for en stor del sat i Europa og udmøntet i Folketinget. Det er min personlige erfaring, at man kan få stor og afgørende indflydelse på den europæiske dagsorden, hvis man kender sin besøgelsestid, og det skal komme de danske forbrugere til gode. Min anden hjertesag er, at vi skal lade vores børn være børn så længe som muligt. De kan tids nok blive forbrugere. Vi skal derfor være varsomme med, hvad vi tillader over for vore børn. Vi skal ikke finde os i slik forklædt som morgenmad, alkohol solgt som sodavand, kemikalier og parfume i legetøj, sminke til småpiger og reklame og salgskampagner rettet mod de mindste, siger Camilla Hersom. Kilde: Forbrugerrådet.