Ifølge nyhedssitet Brandweek løber der vedholdende rygter i markedet om, at Apple skulle være på vej med en ny iPhone-model.
Rygterne får næring af, at Apples egen hjemmeside gør opmærksom på, at 8GB og 16 GB modellerne i øjeblikket er udsolgt, eller ”currently unavailable”, som der står.
Iagttager i mobilmarkedet siger ifølge Brandweek, at den akutte mangel på iPhones indikerer, at Apple om kort tid vil annoncere en ny model med 3G og hurtigere data-forbindelse. Der spekuleres i, at offentliggørelsen kan komme den 9. juni i forbindelse med en større Apple-konference.
Roger Entner, som er senior vicepresident hos IAG Research i New York, mener, at den pludseligt opståede mangel på iPhones kan være bevidst iscenesat med henblik på netop at skabe buzz omkring en kommende ny iPhone-model.
iPhonen, som mobil-elskere altså endnu ikke har kunnet købe herhjemme, blev lanceret i juni 2007, og Apples CEO Steve Jobs har udtrykt forventninger om, at telefonen vil sælge i 10 mio. eksemplarer inden årets udgang.
sit