Når personalet i den nye trendy kaffebar på Frederiksborggade spør’ om man vil have noget til kaffen, er det ikke kun chokolade, cookies eller en sandwich, de mener. På menuen står der nemlig også ledige jobs, både til studerende, men også til alle andre, der vil skiftet det gamle job ud med nye udfordringer.
Nyskabelsen har fået navnet JoffeeShop, for at markere kombinationen job og coffee, og bag kaffe-/jobbaren står rekrutteringsbureauet Adecco.
– Kunderne skal have det bedste, når det gælder kaffe – men også når det gælder deres arbejdsliv. Ligesom kaffen her i kaffebaren kan tilberedes lige præcis, som kunden vil have det, er det også vigtigt, at være lige så præcis med at vælge sit job og sin karriere, fortæller Nikolaj Henum, marketingchef hos Adecco.
I JoffeeShops bogreol står der bøger om job og karriere. Via computere bliver der adgang til online jobsøgning, og personalet er behjælpelig med at arrangere møder med en af Adeccos jobkonsulenter.
– Vi er et tilbud, både til de unge, der gerne vil have et studiejob, men også til dem, der allerede er i gang med deres karriere, men trænger til at prøve noget nyt, siger Nikolaj Henum.
Med JoffeeShop kan vi gøre vores kunder opmærksomme på, at de ikke kun skal kræve deres personlige ønsker opfyldt, når de køber kaffe, men også når de vælger deres job. I øjeblikket er al arbejdskraft yderst eftertragtet, og vi tilbyder faste stillinger og vikariater inden for alle brancher og på alle niveauer, fastslår han.
JoffeeShop åbner i dag med en stor konkurrence kl. 15-18 og holder derefter åbent på hverdage fra kl. 7.30 til 18. pia