Spies, som er en del af den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group, har fået ny kommunikationschef i skikkelse af Sofie Folden Lund.

Det oplyser selskabet på sin hjemmeside.

Sofie Folden Lund har en baggrund fra blandt andet eBay, hvor hun var Head of PR, Communications & Content, og fra Unicef, hvor hun var Senior Partnership Communications Manager.

Før det var hun gennem seks år på PR-Bureauet Essencius, hvor hun som seniorkonsulent havde ansvaret for at udvikle og eksekvere PR-koncepter for brands som Anthon Berg, Carlsberg, Apollo Rejser og Electrolux.

I si nye stilling får Sofie Folden Lund ansvaret for såvel Spies som Sunclass Airlines. Begge er en del af Nordic Leisure Travel Group med Petter Stordalens Strawberry og Altor som største ejere.

Hos Spies er adm. direktør, Jan Vendelbo, glad for at byde sin nye kommunikationschef velkommen.

– Sofie kommer med sin baggrund og erfaring til at bidrage stort til Spies ́ fortsatte rejse, siger han ifølge spies.dk.

Et kæmpe privilegium”

Selv siger Sofie Folden Lund om de nye udfordringer:

–  At stå i spidsen for at sikre stærk og relevant kommunikation for så ikonisk et brand som Spies, der leverer rejseprodukter i særklasse, er et kæmpe privilegium, både fagligt og personligt. Jeg glæder mig helt enormt til at blive en del af et dedikeret team, både i danske Spies og i nordiske NLTG.

Sofie Folden lund er uddannet i retorik, mediesociologi og kulturjournalistik fra Københavns Universitet. 

Hun starter i sin nye stilling i slutningen af august.