I forbindelse med Nørgård Mikkelsen Reklamebureau i Odense’s 30 års jubilæum i november vil den 40-årige Erik Laumand overtage posten som Nørgård Mikkelsens administrerende direktør.
Bureauets grundlægger og hidtidige administrerende direktør, den 65-årige Ove Nørgård Mikkelsen, bliver samtidig bestyrelsesformand for bureauet.
Der er tale om et glidende generationsskifte som har været forberedt siden begyndelsen af 1996, hvor Erik Laumand blev udnævnt til direktør.
– Beslutningen blev truffet efter anbefaling af Ove Nørgård Mikkelsen i fællesskab af en bred aktionærgruppe bestående af Bates med 60% og de resterende 40% fordelt på 11 medarbejdere.
Erik Laumand fortæller at der ikke vil være tale om en revolution når han overtager direktørstolen til november.
– Men noget vil der ske. Det er ikke nemt at overtage et bureau, når det er én mand der har drevet det i 30 år.
Laumand vil dog ikke lide under en bestyrelsesformand, der blander sig i det daglige arbejde.
– Nørgård Mikkelsen skal ikke være arbejdende bestyrelsesformand, og vil ikke have sin daglige gang på bureauet, fortæller Erik Laumand.
Erik Laumand er cand. merc., og har været kontaktchef på bureauet siden 1984, hvor han kom fra Borges Reklamebureau. På Nørgård Mikkelsen har Laumand ansvaret for kunder som Pirelli, Hjulcentret, Amo, Jyske Bank og Greenland Tourism.