Arbejdernes Landsbank indgår for første gang et samarbejde med DBU.

I sidste måned kunne det danske kvindelandshold præsentere Danske Spil som ny hovedsponsor, og nu er det Arbejdernes Landsbank, der får titlen som ”officiel partner” for kvindelandsholdet.

Et værdifuldt samarbejde for banken, vurderer Peter Froulund, der er kommunikations- og marketingchef i Arbejdernes Landsbank.

– Rent værdimæssigt ser vi kvinde- og pigefodbold som et godt og sundt produkt, som vi på alle måder kan stå på mål for i Arbejdernes Landsbank, siger Peter Froulund.

– Vi synes, der bliver gjort et virkelig flot og stort stykke arbejde med at udbrede og forbedre kvinde- og pigefodbold rundt omkring i klubberne i Danmark, og vi vil være med på den rejse, siger Peter Froulund.

En god forretning for banken

Arbejdernes Landsbank ser også kvindelandsholdet som en god forretning for banken.

– Vi ser gode muligheder i at støtte dem, fordi vi også tror på, at de kan støtte vores forretning. Vi kan via sponsoratet bedre komme ud til nogle nye, interessante mennesker, som vi gerne vil i kontakt med, så vi kan tiltrække flere kunder til banken og dermed skabe mere forretning, forklarer Peter Froulund.

– Arbejdernes Landsbank har de seneste år opbygget stor erfaring med synlige partnerskaber i fodboldklubber som Brøndby IF, FC Nordsjælland og AGF og en række andre klubber, og det gør banken til en særdeles stærk samarbejdspartner, siger Katja Moesgaard, der er kommerciel direktør i DBU.

– Arbejdernes Landsbank er en stor spiller på det kommercielle fodboldmarked, så vi er glade for at have dem med i sammenslutningen af sponsorer til kvindelandsholdet.

– Samarbejdet er endnu et billede på den udvikling af pige- og kvindefodbolden, som har været undervejs så længe, og som nu endelig munder ud i stærke samarbejdsaftaler, et landshold med fantastiske profiler og forhåbentlig på længere sigt endnu flere piger på grønsværen, slutter Katja Moesgaard.

Kvindelandsholdets næste store udfordring venter den 1. juli, hvor England kommer på besøg på Gladsaxe stadion til en gyser af en EM-forberedelseskamp.