Thomas Hedegaard og Robert Dinulovic træder pr. 1. juli ind som partnere og direktører i Brandhouse/Subsero Gruppen.

Det oplyser bureaugruppen i en pressemeddelelse.

Udnævnelsen kommer i kølvandet af opkøbet af Subsero i 2018 og senest sammenlægning af de fire brands under navnet Brandhouse/Subsero. De nye profiler skal ifølge meddelelsen “styrke partnerkredsen yderligere og ruste gruppen, så bureauet står endnu stærkere i den kommende tid”. 

Thomas Hedegaard har været hos Brandhouse/Subsero siden 2015. Han har været marketingansvarlig hos Bosch og Telia og client director hos Co+ og DDB, inden han kom til Brandhouse.

Robert Dinulovic kom til Brandhouse/Subsero i 2019 fra Nordlid/Increase, hvor han sammenlagt har været i otte år med en afstikker til Kunde & Co.

Thomas Hedegaard, Head of Operations & partner, Brandhouse/Subsero. Foto: PR.

Træder ind i direktionen

Siden medstifter Morten Angelo stoppede i 2014, har der ikke været partnere med i toppen af selskabet.

– Det giver mening at have partnere i direktionen igen, nu hvor vi fungerer som én organisation, siger Stiig Binggeli, i meddelelsen.

Han tilføjer: 

Robert Dinulovic, Head of Tech, Digital & CRM og partner, Brandhouse/Subsero. Foto: PR

 – Vi har altid været et bureau med partnere, men nu vil vi gerne have flere med. I første omgang Thomas og Robert, som i dag har et stort ledelsesansvar, men de kommende år, vil også flere blive inviteret med. Det er ikke bare en tradition i konsulent- og bureaubranchen at være partnerdrevne. Det er også en logisk konsekvens af at have stærke personligheder, som tager et ansvar for kunder og forretningen, siger Stiig Binggeli.

Brandhouse har i forvejen partnere i gruppens specialenheder.

Marlene Stochkendahl er direktør for lean production (tidligere Outhouse), og Jacob Karne, Torben Rohde og Martin Askhøj, som arbejder med digital udvikling. De er fra det tidligere Subsero.