Falck har fundet inspiration til en ny kampagne for virksomhedens sygetransporter i det amerikanske ”Carpool Karaoke”-format, hvor en TV-vært tager kendte mennesker med på en biltur for rullende kameraer.

I den oprindelige udgave var det James Corden, vært for ”The Late Late show”, der kørte rundt med superstjerner som Adele, Paul McCartney, Madonna og Céline Dion, mens det i de nye reklamefilm er Falck-redderne Peter og Malene, der får besøg af henholdsvis Lone Hertz og John ”Faxe” Jensen.

Positiv modtagelse

Kampagnen henvender sig primært til danskere over 60 år, og målet er ”at skabe opmærksomhed omkring servicen og give indsigt i alle de fordele, der er ved at blive kørt trygt ud og sikkert hjem af uddannede reddere med indgående kendskab til hele sundhedssystemet”, lyder det i en pressemeddelelse.

– De første reaktioner på kampagnen har været rigtig positive, valget af Lone Hertz og autenciteten, der ligger i, at vi igen har valgt at bruge ”ægte Falck-reddere” – altså vores egne medarbejdere. Så vi ser frem til at fortsætte kampagnen, lyder det blandt andet fra Malene Paulli Buchvald, Nordic Marketing Director, Falck Assistance Nordic, i meddelelsen.

Kampagnen gik i luften på Facebook 19. juni med Lone Hertz-filmen, og den bakkes senere op af mere indhold på sociale medier, printannoncer, native advertising og nyhedsbreve.

I august kommer så filmen med John ”Faxe” Jensen, oplyses det i meddelelsen.

Kunde & Co har været Falcks reklamebureaupartner på opgaven, og herfra giver Andreas Fisker Nielsen, Senior Manager, blandt andet kampagnen følgende ord med på vejen i pressemeddelelsen:

– Ved at bruge to kendte ansigter, som appellerer enormt i kernemålgruppen og bredere, får vi åbnet markedet op og vist, at det er alle, som kan have brug for en hjælpende hånd til og fra venteværelset – også selvom du har status af at være fodboldlegende eller karakterskuespiller.

Se den nye Falck-film med Lone Hertz herunder…

For at se indholdet skal du acceptere cookies.

Opdater dine indstillinger