s360 har længe gjort sig gældende på det svenske marked, og nu åbner det danske digitale marketing-bureau et lokalt kontor for at komme endnu tættere på kunderne.

Nyheden kommer året efter, at Egmont Publishing købte sig ind i s360. Dengang udtalte direktør Jakob Vedel til Markedsføring:

– Egmont er den stærkeste partner, vi kan tænke os […] i forhold til vores ambitioner om at udvide til hele Norden.

Derfor er det da også en udvidelse, der vækker begejstring hos den danske direktør:

– Jeg er utrolig glad for vores åbning i Sverige, da det betyder, at vi kommer endnu tættere på vores kunder, og det er et vigtigt skridt i vores nordiske ekspansionsplaner, siger han.

– Erfarne kræfter fra s360, heriblandt Simon Thaysen, hjælper med at bygge kontoret op, så vi sikrer den kultur og kvalitet, vi gerne vil være garant for i s360, fortsætter Jakob Vedel.

Ny CCO hentet hos MediaCom

s360’s svenske afdeling ligger på Stortorget i hjertet af Malmø. Derudover har bureauet 50 medarbejdere fordelt på kontorer i Aarhus og København.

Som en ekstra katalysator for den nordiske vækst har s360 hentet Jakob Korsgaard som ny CCO. Han kommer senest fra en tilsvarende stilling hos MediaCom, hvortil han kom i 2017 fra et job hos Dentsu Aegis Network.

Om skiftet siger han selv:

– Efter knap fire år hos to af de største bureaugrupper i verden glæder jeg mig til at komme helt tæt på forretningen i det nye nordiske setup ved s360.

– Jeg har mødt en energi og en begejstring, som i sandhed er inspirerende. Alle vil det, og alle tror på, at der ligger så meget mere derude og venter på os.

– Vi drøfter ideer og vækstmuligheder den ene dag og agerer på selvsamme tanker dagen efter – et mindset, der vil matche mange kunders behov i en digital verden, der er ”everchanging” med et øget fokus på performance og dokumenterede resultater på tværs af alle kanaler, slutter s360’s nye CCO.