Med 80.000 unikke brugere og 1 mio. sidevisninger om måneden er det tid til at få annoncører med på banen, mener Opskrifter.dk. Sitet har eksisteret i to år og har til formål at inspirere brugerne til at lave bedre og sundere mad.
Direktør i Horisont Gruppen, Rasmus Brylle, oplyser, at der er tæt kontakt til annoncører gennem forlagets forskellige specialmedier.
Niels Høgholt, medejer af Legro, glæder sig over samarbejdet.
– Jeg er meget tryg ved samarbejdet, fordi Horisont Gruppen allerede har kontakt til den annoncørmålgruppe, der er relevant for opskrifter.dk. De ser på mediet som et specialmedie, som gør, at fokus er på relevante annoncører og ikke på overflødige budskaber, som ikke bidrager til enten madlavningen eller køkkenlivet. Når folk går ind på opskrifter.dk, forventer de, at det, de møder, har noget med mad at gøre og ikke andet, siger han.
I første omgang tilbydes annoncer i tre forskellige formater til en fast CPM-pris på opskrifter.dk. For at øge tilgangen af besøgende kommer der desuden et dagligt e-brev, hvor der også er mulighed for at annoncere relevante budskaber.
sd