Otte danske NoA-medarbejdere bliver nu en del af ejerkredsen hos den nordiske bureaugruppe.

Fem af de nyudnævnte partnere kommer fra &Co., to fra NoA Ignite og en fra NoA Consulting, og om udvælgelsen siger Group CEO, Mikael Jørgensen, i en skriftlig meddelelse:

”Der er udvalgt otte kernemedarbejdere, der på hver sin måde excellerer inden for deres felt og bidrager positivt til NoA’s vækstrejse og ikke mindst samarbejdskultur. Nogle er store kapaciteter inden for kreativ storytelling, strategi og UX, mens andre besidder ekstraordinære evner inden for kunde- og medarbejderledelse.”

Fra det kreative bureau &Co. drejer det sig om Pernille Ryder, Mathias Birkvad, Ole Hoffmann, Kristoffer Winther og Claus Collstrup. 

Fra NoA Ignite indlemmes Amanda Block og Anders Tolborg, og fra NoA Consulting er der tale om Henrik Strøier.

Derfor bliver &Co.-medarbejdere partnere

CEO i &Co. Ørnulf Johnsen siger bl.a. om de fem nye &Co.-partnere.

”Pernille Ryder er som kundechef en ”trusted advisor”, der styrer store, strategiske projekter og løser udfordringer med stor empati og eminent forretningsforståelse.”

”Mathias Birkvad er en yderst værdsat lead strateg og et fagligt fyrtårn, der altid tænker holistisk og forretningsorienteret med fuld dedikation.”

”Ole Hoffmann og Kristoffer Winther har udviklet sig med raketfart fra junior til senior art directors. De er begge fagligt og socialt fremragende repræsentanter for &Co.”

”Claus Collstrup har exceptionelle visuelle evner – blandt andet bevist ved at have fire af fire shortlists i Art Direction-kategorien til Creative Circle Awards i 2020.” 

Ros til nye NoA Ignite og NoA Consulting-partnere

CEO for NoA Ignite i Danmark, Jakob Langemark, siger om de to nye partnere herfra:

”Amanda Bloch er vores mest erfarne digitale producer med adskillige prisvindende løsninger under bæltet. Hun sikrer, at projekter bliver leveret efter vores designfilosofi, til tiden og på budget.”

Om NoA's partnerprogram

NoA (The North Alliance) etablerede i 2014 et nyt partnerprogram.

En gang årligt inviteres kernemedarbejdere ind i ejerkredsen.

I dag er cirka 51 procent af aktierne fordelt på 174 ansatte, mens resten er ejet af investeringsfonden Norvestor.

”Anders Tolborg har siden 2016 og været en af de bærende kræfter i udviklingen af vores UX craft. Han er respekteret for sin gedigne faglighed og no-nonsense tilgang til udviklingen af løsninger.” 

Og endelig byder Morten Kjær, CEO i NoA Consulting, Henrik Strøier velkommen som ny partner med følgende roser:  

”Henrik er trådt direkte ind på strategisk rådgiverniveau hos en række af vores væsentlige kunder. Han er uforlignelig i krydsfeltet mellem kommerciel positionering og Corporate Reputation, og vi er heldige at have en kapacitet som ham i vores team”.