Opdateret: Det er ikke meget mere end et par måneder siden, Hanne Fabricius – tidligere Client Service Director hos reklamebureauet Mensch – startede som ny CEO i Malling Publications. Men allerede nu kan hun glæde sig over en ganske særlig og bemærkelsesværdig succes.

Malling Publications står blandt andet bag magasin-succesen Cover, men beskæftiger sig med meget andet end magasiner. Ikke mindst fylder reklamedelen mere og mere, og lige nu fylder en film for smykke-giganten Pandora godt i bevidstheden. Og i medielandskabet.

Filmen – The Unique Connection – er Malling Publications første virale filmprojekt for Pandora, og den har, siden den blev offentliggjort i sidste uge, samlet set genereret ikke færre end 16,5 mio. views fordelt på YouTube og Pandoras Facebook-side.

Adskillige internationale medier har også opdaget den, herunder Adweek og Huffington Post.

– Filmen spreder sig lige nu med en hastighed på omkring 5.000 views i minuttet, så den ligner pt. en af  Danmarks største virale succeser, siger Hanne Fabricius, som selv står bag ideen til filmen.

Og hvem har stået for produktion osv?

– Det har vi selv. Vores kreative direktør Rasmus Skousen har instrueret, og vi har selv produceret, siger Hanne Fabricius, som tilføjer, at reklamedelen i stigende grad fylder hos Malling Publications.

– Vi kan noget der ligger i kombinationen mellem det strategiske og redaktionsformen. Det handler i dag om løbende at skabe pull-effekt – på kundernes egne platforme. Det gør man ved at tilbyde content i alle former, content som rører mennesker.

Du forlod Mensch for et par måneder siden?

– Ja, det er rigtigt. Jeg har været meget glad for min tid hos Mensch, men jeg valgte at sige farvel til stillingen som Client Service Director på bureauet og takke ja til stillingen hos Malling Publications efter lange overvejelser. Bl.a. fordi jeg tror på, at virksomheden kan udnytte de muligheder, der ligger i kombinationen mellem det strategiske og redaktionsformen. Og Pandora-filmen er et glimrende eksempel på, hvad vi kan på den front, slutter Hanne Fabricius.

Se Pandora-filmen her.