Der skal nye boller på suppen hos bureauet Patchwork, som tilbage i 2008 så dagens lys som et selv-defineret social marketing-bureau.

Gennem de senere år har bureauet – bl.a. med Egmont som medejer – rustet sig til en ny rolle, hvor ambitionen i stigende grad er at gå ind i en leadrolle, og samtidig udvikle sig til et bureau, der på nordisk plan hjælper kunderne med både strategi, kreativitet og eksekvering.

Som en del af oprustningen har man ansat fire nye Patchworkers, der hver især kommer med værdifuld erfaring fra flere af landets store bureauer.

– Som eksperter i indhold til sociale platforme ved vi pr. definition, hvad forbrugerne gider bruge deres dyrebare tid på, og hvad de spejler sig selv i. De vil have relevant og meningsfuldt indhold, og det er underordnet, om det kommer til udtryk gennem en chatbot eller en emotionel film på nettet, siger Line Skafte Wilkens, CEO i Patchwork Danmark.

Hun mener, at netop denne tilgang til at producere koncepter og indhold til sociale medier kan overføres til stort set alle discipliner, og det tiltrækker tilsyneladende kunderne i en sådan grad, at Patchwork nu er Gazelle-virksomhed for andet år i træk.

Stærke bureau-profiler

– Vi oplever vækst både herhjemme og på vores svenske, norske og finske kontorer, så nu vil vi gerne fortsætte udviklingen og blive leadbureau for endnu flere af vores kunder ved at føde og eksekvere kreative koncepter, der kan foldes bredt ud, siger Line Skafte Wilkens.

For at ruste sig en bredere tilgang til markedet har Patchwork derfor hentet fire nye profiler ind i folden.

– Line Maria Kristoffersen, der tiltræder som ny chef for Copy & Concept, og som bl.a. har en baggrund som senior tekstforfatter og konceptudvikler hos bl.a. Brandhouse og Advance.   

– Christine Lorentzen starter i rollen som Senior Client Manager. Hun har senest været ansvarlig for den kommercielle udvikling for de største sponsorer i Superliga-klubben FC Nordsjælland, og har før da bl.a. arbejdet hos Robert/Boisen.

– Helle Aubert kan ligeledes skrive Senior Client Manager på visitkortet. Hun kommer fra en lignende stilling hos Kunde & Co, og har tidligere været hos Revolt.

– Minerva Pietilä, der bliver bureauets nye social editor – ikke mindst fordi Patchwork oplever vækst på det finske marked.