Per Mikael Jensen sætter sig i stolen for enden af bestyrelsesbordet hos Altinget, der er en netavis om dansk politik.

Den tidligere administrerende direktør for Metro International og administrerende direktør på TV 2 er nemlig blevet udpeget til ny formand for koncernen Rasmus Nielsen Holding, der står bag Altinget i Danmark og Sverige.

– Jeg har i mange år haft meget stor respekt for det arbejde, Altinget har præsteret. Det er først og fremmest et journalistisk projekt af meget høj kvalitet, som er målrettet kræsne brugere.

– Det er imponerende, at Rasmus Nielsen og det store hold på Altinget har kunnet gøre en privatejet virksomhed til en af landets mest respekterede inden for sit område, siger Per Mikael Jensen i en pressemeddelelse.

Hidtil har Altinget.dk haft et såkaldt advisory board, der svarer til et rådgivende panel. Det omdannes nu til en økonomisk ansvarlig bestyrelse på holding-niveau.

Den journalistuddannede Per Mikael Jensen har ud over sine direktørposter været tilknyttet Liberal Alliance som såkaldt “særlig rådgiver”.

Per Mikael Jensen startede sin karriere på Politiken. Mest kendt i offentligheden blev han dog i sin tid på TV 2, hvor han søsatte TV2 News med helikopter og det hele, inden han strøg til top i Metro International.

/ritzau/