“Jeg har været super glad for at være i Clio. Det er en mega kompetent og super spændende virksomhed. Det er kun, fordi vi har stået sammen som hold og har eksekveret på den nye strategi, som jeg har stået i spidsen for, at Clio er et interessant aktiv for andre, der er i markedet.”

Sådan lyder det fra Pernille Mehl i et interview med Markedsføring, efter det i dag er blevet offentliggjort, at hun stopper som adm. direktør for Clio. Pernille Mehl stopper i forlængelse af, at Clio er blevet opkøbt af Lindhardt og Ringhof, der er ejet af Egmont. Hidtil har edtech-selskabet været ejet af Bonnier.

Ifølge Pernille Mehl er hendes fratræden ganske udramatisk.

“Når man er direktør, ved man, alt efter hvilken konstellation, Clio skal indgå i, at det er en helt naturlig konsekvens, at jeg fratræder mit job i den forbindelse. Jeg er okay,” siger hun til Markedsføring.

Pernille Mehl fortsætter i sit job i en kort periode, imens hun hjælper med at overdrage Clio til selskabets nye ejere.

“Nu gør jeg det her færdigt på en god og ordentlig måde, og så håber jeg, at nogle har lyst til at drikke kaffe med mig og høre, om jeg kan være med i nye spændende projekter eller roller,” siger hun om sin fremtid.

Hun understreger, at hun ikke selv har haft tid til at tænke meget på, hvad hun skal nu, da fokus har været på virksomheden og hendes medarbejdere.

“Mit fokus har været på at sikre, at Clio kom videre i de rette hænder. Og når jeg er færdig med den overdragelse og har hjulpet med at sikre, at transitionen forløber godt, så skal jeg overveje, hvad jeg så skal,” siger Pernille Mehl og tilføjer:

“Mit fokus har været på det her 24 timer i døgnet de sidste par måneder. Og jeg har haft mere fokus på, hvad der vil ske med medarbejderne og virksomheden, end hvad der skal ske med mig personligt.”

På LinkedIn har Pernille Mehl også kommenteret sit stop. Her sender hun blandt andet rosende ord til sit team på Clio.

“Det har været en stor fornøjelse at være en del af Clio-teamet! Go’ vind fremover til alle. Jeg vil med stort engagement og interesse følge jeres videre færd.”

Artiklen er opdateret kl. 16.25 med citater fra et interview med Pernille Mehl.